Pojken Flensborg

Fra VejleWiki
Version fra 20. jul 2019, 21:44 af Totte (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Musikeren Pojken Flensborg er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han blev optaget på konservatoriets rytmiske linie i 1997.

I 2003 forlod han Guidhall School of Music and Drama i London med en post-graduade degree.

Pojken Flensborg er pianist, komponist og kapelmester og har en alsidig karriere som musiker. Han spænder vidt, og var i en årrække også organist ved Skibet Kirke. Pojken Flensborg har udgivet over en halv snes cd-album i eget navn og medvirket på mange flere. Gennem årene har han været kapelmester, komponist og musiker på en lang række forestillinger og shows blandt andet på Aarhus Teater, Vendsyssel Teater, Randers Teater. Pojken Flensborg var desuden ophavsmand og initiativtager til Vejle Revyen, den professionelle revy, der blev opført tre gange i Vejle – første gang i 2016, sidste gang i 2018.

Pojken Flensborg var også initiativtager til skiftende koncerter i Vejle Kunstforenings udstillingshus, Kunstbrænderiet i Præstegyde. Pojken Flensborg tilrettelagde koncerter med professionelle musikere i ”Musikbrænderiet”, som han kaldte sit initiativ. Da Vejle Kunstforening flyttede udstillingssted til Vejles mangeårige vartegn, den hvide Vejle VindmølleSøndermarken, begyndte Pojken Flensborg i stedet at tilrettelægge koncerter i Østre Kapels smukke bygning.

Den alsidige musiker har selv en omfattende koncertvirksomhed som solopianist og som musiker i en lang række orkestre i ind- og udland. Pojken Flensborg er blandt andet musiker i Jacob Venndts Trio, Nordens Tone og Den nye Salmetrio. Han tilrettelægger også koncerter som et led i festivalen Jazz i Trekanten, som altid finder sted i august/september.


Litteratur

Vejle Amts Folkeblad.