Bruger:Helle Rau Hartmann

Fra VejleWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Helle Rau Hartmann, født i Vejle Sct. Nicolai Sogn 1961. Døbt i Vor Frelsers Kirke, som Helle Rau Hansen. (har siden antaget mormoderens pigenavn)

Opvokset i Østerbo, Vejle, i en lejlighed på Østerled med forældre og 3 ældre søskende. Faderen Allan Rau Hansen (født 1931 i Vejle) er pensioneret bogholder, butiksekspedient og musiker (spiller klaver, orgel, klarinet, saxofon og harmonika). Moderen Ruth, født Christiansen i Vejle, er pensionist og har arbejdet som butiksekspedient og rengøringsassistent samt medhjælper i en børnehave.

Helle Rau Hartmann er i dag bosiddende i Jerlev, men har boet i Vejle det meste af livet, afbrudt af en kort periode i Vildbjerg ved Herning, og 1 år i Napoli, Italien.

Uddannet Akademiøkonom i Afsætning og Økonomistyring fra Trekantområdets Handelsakademi (Vejle Handelsakademi).

Interesse for især Vejles byhistorie, slægtsforskning, foto og meget andet.

Var 2001-2003 selvstændig tekstforfatter under navnet 'Tekst & Tanke' i Vejle, og fungerede i den forbindelse som fast redaktør af den dengang nyopstartede, kommercielle avis, CityVejleAvisen (under UgeAvisenVejle, som igen hører under Vejle Amts Folkeblad).

Sidenhen selvstændig 3D-illustrator og tekstforfatter, fra 2007-2013 under navnet 'Virturama'. Efter det tekstforfatter under eget navn som freelancer.

Har arbejdet en længere årrække med IT - systemadministration m.m., bl.a. på Faktas hovedkontor i Vinding og hos den grafiske emballagevirksomhed Dyboflex i Vejle.